Denní pocity

Denní pocity

Anotace: krátké, ale výstižné...a tak to chodí den co den

Před půlnocí obchází vítr kolem rozbouřených zdí,
před půlnocí stesk po Tobě se ve mě rozezní.

Před půlnocí obléhám sama hradby postele,
nad ránem to budu já, kdo je ustele.

Nad ránem smutek ve mě vládne,
nad ránem naše láska chřadne...
Autor Mattyys, 22.03.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí