Snílek

Snílek

Anotace: každý má svůj sen jen proč je tak těžké odolávat

Jsem snílek a samoář,
toužím snad to znáš,
strach mě přepadá,
nevím jak to dopadá.
Mám mysl krouží,sílí,
nevím asi zešílím,
tvá přítomnost mě zahřeje,
proč ale mrznu když se nesměješ,
tvůj úsměv je má naděje.
Kráčíš dál,nevědomky vztupuješ
netušíš že tvé slovo mě zahřeje,
roztávám slyším tvůj hlas
nechávám se,naslouchám,
snad uslyším ho zas.
Sním snad není to hřich,
sny mě probouzí,jsi v nich,
hledám odvahu,tu spávnou náladu,
chci ti říct že ty,jsi můj hřích.
Autor Héďa2, 22.03.2006
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí