Dneska ráno

Dneska ráno

Anotace: Pár slov letmých a zmatených, jak herci nezkušení, já vím, musím se smířit s tím, že co bylo už není.

Dnes ráno, jsem Tě spatřila
po dlouhé době zas.
Dnes ráno, jsem Tě spatřila,
nesměla vrátit čas.

Předstírat úsměv na mých rtech,
i když mi srdce krvácelo.
Předstírat úsměv na mých rtech,
po mě přátelství chtělo.

Že naše láska skončila to vím
a staronovou roli hraju.
Že naše láska skončila to vím
a pod Tvými pohledy dál taju.

Nemůžu říci, co cítím,
nechci Tě ztratit zcela.
Nemůžu řici, co cítím,
i když bych tolik chtěla.

Jen večer, když chodím spát
a ráno když vstávám,
Jen večer, když chodím spát,
o Tě ve snech zakopávám.

Dohodli jsme se na přátelství,
spíš bylo to Tvé přání.
Dohodli jsme se na přátelství,
já mám Tě ráda bez ustání.

Teď staronová role zbývá hrát
a možná se láska už nevrátí.
Teď staronová role zbývá hrát,
přátelství, co se neztratí.
Autor grázlík, 22.03.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně štěstí v tomhle boji...

23.03.2006 08:28:00 | ZZuzkAA

Je mi líto, že to tak dopadlo, jen se z toho pěkně vypiš. Už se nám pomaličku probouzí konečně to jaro, tak určitě bude líp. :-)

22.03.2006 22:25:00 | ona

Ó jé, tyhle city a pocity tak bolí. Smutné.

22.03.2006 20:43:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí