PRO TEBE

PRO TEBE

Anotace: jen pro tebe...

Otevři oči má sladká vílo
Nastav mi duši má malá
Já jsem mistr, ty mé dílo
Jsi má myšlenka neustálá

Otevři dokořán studánky chladivé
Od srdce tvého dej mi klíč
S tebou chci prožít dny bláznivé
všechny starosti odnesu pryč

Zastavím ručičky od hodin
V tvé vůni se rád a úplně ztratím
Přinesu ti náruč kopretin
Schody do nebe tobě já postavím

Přinesu ti náruč motýlů plnou
Do vlasů snesu hvězdný třpyt
Cítiš tu sílu neuvěřitelnou
Se kterou chtěl bych tě mít?

Tak otevři oči můj malý anděli
A nastav mi ústa rudá
Má láska celé tvé tělo zahalí
A naděje se do duše vkrádá

Zlodějem tvých můr nejen nočních
Tvého srachu ze zklamaní
Tím vším já stanu se v tvých očích
Pro jediné tvé políbení
Autor Jitka, 23.03.2006
Přečteno 884x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Nádhera, má romantická je naprosto nadšena:) Dlouho sem se snažil o něco podobného, ale nepovedlo se:) kobouk dolu...

23.03.2006 15:27:00 | pimpik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí