Láska

Láska

Anotace: prostě o lásce...

Zasáhne tě jako blesk
Jsi s ní a přece cítíš stesk
Otevře oči do všech stran
Budeš jen tušit, co je být sám
Roztančí tě ani nevíš jak
Umlčí provždy touhy hlad
Stejně jako ty ona nemá zbraň
Až ty ji najdeš ona bude hledat
Ztratí se v mlze, ale ty ji najdeš znova
Uprchne ti z náruče, za jiným se vrhá
Nespustíš ji z očí i když marně hledá
Láska je nepřítel i tvá duše celá
Zrazuje a všechno krásné dává
Zaniká a vzniká dáma tisíciletá
Zná všechno a netuší nic
Zvládla by zradu nezvládá cit
Utrpením přetéká a štestím vybuchuje
Nevidomé přehluší a hluché oslepuje
Sama tak bezbranná i plná síly
Skončila na startu i když je v cíli
Je posedlá tebou a nesnáší tě
Oporu hledá s tebou spojuje se
Milovat přestává aby mohla zrazovat
Zrazovat přstáva aby mohla milovat
Je to láska…tak co od ní chcete ?
Autor Jitka, 23.03.2006
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí