Bez názvu

Bez názvu

Anotace: Vyloveno z hlubin času

Sedíš
a v hloubce svého srdce cítíš
prázdný smutek.
Skláníš hlavu, vyprahlá duše,
nemůžeš ani plakat,
už dlouho jsi nebyl štasten.
Šustivý déšť smáčí okenní rámy,
odplaví bol
a odplaví vášeň,
chtěl bys teď žít.
Pozoruješ život a čas je tvůj soupeř,
nač vlastně mluvíš o stáří,
zbyla ti touha,
nezoufej ještě,
snad se to nakonec podaří.
Autor Verena, 23.03.2006
Přečteno 316x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí