Už nechci milovat

Už nechci milovat

Anotace: Zklamání v lásce

Už nechci milovat

Starý list k zemi padá
A já ho kdysi milovala.
Cítila jsem k němu lásku,
vřelý cit,
teď odtrhla jsem z očí pásku
a moje srdce nechám žít.
Pásku černou jak tma
Je těžké odrazit se ode dna
Začít znovu lásku cítit
A poté zas bolest mýtit.
Tu která bodá, jak sto nožů
Snad jedním ho bodnout můžu…

Láska bolí,
slzy tečou,
Roky žalu pomalu se vlečou,
A jednou, mě hořkost skolí.

Jedna vteřina,
Jak jeden den
A ten, žalostný můj sen.
Zdá se mi, jak zlehka padám
A nevím kam.
O trochu štěstí v něm žádám
Až spadnu, polibek smrti ti dám.

Otázka snadná,
City jsou muka.
Odpověď žádná,
Srdce mé puká.
Snad jednou dočkám se znamení,
Na moje smutné prosby.
Že vzpomínky stanou se domněním
A jeho láska mým citům hrozby.
Autor Lilulinka, 23.03.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí