Co odpovíš

Co odpovíš

Anotace: .....no co odpovíš.....

Dostal jsem otázku
moc jí nerozumím.
Měl bych popsat lásku
já to však neumím.

Vysvětlíš slepému
jak krása vypadá?
Co za slova použít
to mě nenapadá.

Zkus popsat hluchému
nádherný ptačí hlas.
Jak mu ho nakreslit,
tak tohle nevím zas.

Jen řekni bláznovi
co moudrost znamená.
Já mu to nepovím
jen krčím ramena.

Když popsat lásku mám
slova marně hledám.
Co však na tom záleží
já si jí vzít nedám.

Tomu kdo miloval
nejsou třeba slova.
Aby se rozpoměl
na ty chvíle znova.

Kdo lásku nepoznal
at´bys mluvil sebevíc,
Nemůže ti rozumět
nepochopí stejně nic.
Autor Marvel13, 23.03.2006
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezka...

07.07.2006 21:41:00 | Ivulinka

líbí se mi ten nápad :) je to moc hezké, a proto dávám za 100 ;)

23.03.2006 23:55:00 | looser

Ta je pěkná,....:))

23.03.2006 23:37:00 | m-i-n-e-a

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí