Anděl

Anděl

Anotace: .....jak jsem potkal anděla........

Dnes jsem potkal anděla
už z dálky se na mě smál.
Překvapil mě docela
toho bych se nenadál.

V jasných očích zlatý třpyt
kolem úst mu úsměv hrál.
Tohle musí anděl být
takhle jsem si ho vždycky přál.

Vypadá jak princezna
jak tu stojí v ranním jasu.
Je tak krásná,líbezná
chtěl bych jí vzít kolem pasu.

Nohy štíhlé jako lań
plet´jak drahé hedvábí.
Drobná,hebká,něžná dlań
ústa k polibku vábí.

I když nemá perutě
a nebeský nemá šat.
Vím,až půjdu na kutě
o ní se mi bude zdát.

Vím,potkal jsem anděla
však nepřilétl z nebe.
Tvá krása ho z Tebe dělá
dnes potkal jsem Tebe.
Autor Marvel13, 23.03.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí