Bodnutí

Bodnutí

Anotace: člověk někdy ublíží protože to jinak nejde.

V mém srdci leží oblázek
Studený a černý, znám ho dobře –
Je na něm krásný obrázek

Obrázek krásné bytosti
Bytosti, která nemůže mi odpustit

Ve vášnivém objetí já bodl ji nožem
Bodl do srdce, do ideálů
Do představ, kde byl jsem jí mužem

Rána hluboká a srdce krvácí
Zde není šance, jen čas může pomoci

Na světě je mnoho oblázku
Malých a nenápadných
Avšak čekajících na lásku

Chci je sbírat, co dodat ?
Snad jen, že už nechci bodat.
Autor looser, 23.03.2006
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Konec je perfektní!

03.01.2008 22:09:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí