Vedle tebe

Vedle tebe

Anotace: pro nekoho kdo nic netusi

Stojiím vedle tebe,
je to jednoduché,
pro tebe,né pro mě,
má tréma nechávási semnou hrát.
Jseš mi na blízku,
pro tebe nic důležité,
pro mě však neuvěřitelné.
Jsem hříšník,nespím kvůli tobě,
jsem ztracená,zamčená,
se svým citem znočená.
Nikdy neokusím tvou něžnost,
jen sen je pro mě zkutečnost,
jsi pro mě nedosažitelnost,
nedokaži zapomenout.
Každý den bojuji se svou touhou,
čekám na zprávu pouhou,
jak pochopit že nemůže to tak být,
vyhýbat se ti odolávat touze svý.
Autor Héďa2, 24.03.2006
Přečteno 381x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí