Tvé oči

Tvé oči

Anotace: ......co všechno se může ukrývat v očích.......

Tvé oči jsou jak milé psaní
víčka mají barvu sněhu.
Sdělíš jimi po čem toužíš
nenávist i lásku,něhu.

Tvé oči jsou jako dvě studny
s vodou někdy průzračnou.
Jindy zakalenou deštěm
to když Ti plakat začnou.

Tvé oči jsou jak zrcadla
duše se v nich odráží.
Něžná,milá,krásně čistá
nemá z hříchu závaží.

Tvé oči jsou jako dva květy
s okvětními lístky řas.
Kdo do nich jednou pohlédl
zatouží se dívat zas.

Tvé oči jsou jako pohádka
veselé a vždycky krásné.
Nad tím,co se v nich ukrývá
můj rozum jen tápá,žasne.
Autor Marvel13, 24.03.2006
Přečteno 849x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí