Loučení

Loučení

Anotace: Vzpomínka na slunou Jugoslávii a krásnou Barbaru

Na loučení zbývá času málo
Do přístavu vplouvá již tvá loď
Za chvíli mi zmízíš za obzorem
Do náruče mojí skrýt se pojď
Nestyď se za slzy na svých tvářích
Ani mně teď není do smíchu
Přilož ústa svá na ústa moje k polibku
Jenž ved' nás ke hříchu

Naposledy tisknu ruku tvoji
Naposledy tě hladím po vlasech
Pro vzpomínku na překrásné chvíle
V srdci svém si kousek místa nech
Na loučení zbylo času málo
Loď se k molu zádí obrací
Mizíš, kde se obzor s mořem snoubí
(co si moře jednou vezme, nevrací)

Zmizelas' loď ztratila se v dáli
Já na molu zůstal smuten, sám
Každý den se na to místo vracím
I když vím, že se tě nedočkám
Autor Mirek, 24.03.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako bych slyšela tesknou píseň.

03.04.2006 14:40:00 | Krtica

Krásná! Opravdu!

27.03.2006 11:37:00 | Dalimila

Člověk by slzu uronil. Pěkná.

24.03.2006 17:44:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí