Anděl

Anděl

Anotace: no není to asi úplně vyznání, ale místy to je tomu podobný... prostě o lásce anděla a lidské bytosti

Jsi můj anděl strážný
No tak, anděli, usměj se, nebuď vážný
Když usměješ se, jsi mi bližší
Já vím, Tvá bílá křídla toto dilema řeší

Jsi mi tak blízký a přec vzdálený
To přece nemůže být jen zlá hra náhody
Sestoupil si z nebe a řekl: Žij dál!
A já tě poslechla; oheň v mém srdci vzplál

Vím, že nikdy nám to nebude přáno
Prosím, anděli, těch chvil nám bylo tak málo dáno
Vztáhl si ke mně svou něžnou dlaň
Jenže já nechtěla zaplatit smrti daň

Jednou jedinkrát jsme se políbili
Jenže tobě to ostatní neodpustili
V tom okamžiku ztratil si křídla
Byl jsi vyhnán z nebeského sídla

Tak dlouho jsem čekala na Tebe, svého anděla
Věděla jsem, že jednou vyřeší se to dilema
Políbil si mne opět, jenže teď jsi člověk
V Tvém polibku jsem cítila celý světa věk

Ztratil si křídla a našel lásku
Víš, anděli, vždy musí se dát něco v sázku
Nyní směješ se pořád, Anděli
Snad proto, aby o tom, co se stalo ostatní věděli
Autor Santinan Black, 24.03.2006
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco jako "Město andělů" nebo "Nebe nad Berlínem" to jsou hezké postmoderní pohádky. Sníš o podobném zážitku? Pomalu cítím, že mi něco pučí na lopatkách. Nechceš otestovat :-)

03.04.2006 07:14:00 | petr.c17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí