SLZIČKA

SLZIČKA

Anotace: ...

Ach, už zase máš na krajíčku
bude to trvat jen chviličku
necháš po tváři stékat slzičku
ó, jak ladně razí si cestičku

Další se vydala
tou stezičkou ze soli
když dolů padala
řekla jen: To přebolí...
Autor Sněhurka, 06.12.2004
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí