pro tebe

pro tebe

Anotace: neco malo na poslani esemeskou

Plamen svíce,
zahřál mé líce,
já čím dál tím více,
toužím být s tebou.

---

Kéž byla bych kouzelná víla
a přání tvé se skutečnost ihned proměnila.
Ale jsem jen tím, kým jsem,
tak bude chvíli trvat, než splním náš sen.

---

Až růžovou zahradou procházet budeš se,
růžička růžová řekne ti: "Usměj se!"
Růžička červená jméno ti poví,
té, co tě miluje a srdce jí touhou hoří.

---

Zdál se mi nádherný sen,
který o nás dvou byl jen.
Jak přála jsem si neprobudit
a celý sen znovu prožít.
Krásné ráno!
Autor Nykyta, 25.03.2006
Přečteno 931x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí