Proč Tě nenávidět?!

Proč Tě nenávidět?!

Anotace: inspirovaný jednou básní z nejmenovaného filmu... avšak vystihuje moje pocity!

Nenávidím tvůj způsob života
a taky to jak se oblíkáš ,
nesnáším i to na co mě nalákáš
a proč neodejdeš ze světa?

Nenávidím tvoje bývalky
i ty budoucí,
nesnáším ty rýpalky,
co se do mě naváží.

Je snad moje věc,
nechat tě plavat,
není to pouhej kec,
nemusím se hádat.

Nenávidím to co bylo nejtěžší,
rozejít se s Tebou,
někomu se to zdá nejlehčí,
nohy mě zajisté zebou.

Nenávidím Tě za všechno cos pro mě udělal,
ale nejvíc za to, že Tě nedokážu nenávidět!!!
Autor Marri, 06.12.2004
Přečteno 579x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí