Tajné přání

Tajné přání

Anotace: Pro mou vysněnou berušku

přál bych si vidět padat hvězdu,
nebe vidět v ozáření blesku.
Přál bych si slyšet sílu větru,
tebe vidět jako krásnou fresku.
Autor Ghrobak, 26.03.2006
Přečteno 681x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí