Touho..

Touho..

Anotace: když jsem toužila po štěst a nepřicházelo....teď už je to snad jiné...Snad už se na mě to štěstí usmálo...alespoň malinko..

Touho mé duše...mé samoty. Volám Tě..
Potřebuji tě a spěchám zpět..
Touho mého srdce vyčerpaného,
nenech mě stát v kolbišti samotnou..
Touho mého žití..Má země, můj domove
V tobě buduji, v Tobě stavím svá sídla.
Touho má, touho samotná.
Cítíš tu chuť slané krvé?
To mé srdce krvácí..
sůl v ráně..plno má otázek, nikde odpovědi
Touho má, touho po štěstí
Autor Lenny, 26.03.2006
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí