Vím...

Vím...

Anotace: Po mé včerejší kalbě, kdy jsem si uvědomila co vlastně cítím k jednomu klukovi nebo spíš necítím...

Vím, odpověď znám,
vím, že v srdci tě již nemám.

Zmizel jsi jako stín,
zmizel jsi se snem mým.

Se snem o upřímné lásce,
lásce co ztratila se kdesi v řece.

Pluje si po proudu těch temných vod,
nenajde nikdy víc do mého srdce vchod.

Navěky bude si sama žít,
nechce být zrazená nikdy už víc...
Autor Luďka, 26.03.2006
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja vim stema klukama je to teske ale spolu to vsecko vladneme ju?

26.03.2006 18:47:00 | Ada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí