Pojď

Pojď

Anotace: .....pojď půjdem spolu hledat lásku.....

Pojď,vytvoříme souhvězdí
půjdeme na oblohu.
Ať ukážeme zbloudilým
kterou cestou jít.

Pojď,vystoupíme na nebe
na duhu na obzoru.
Ať všichni,kdo nás uvidí
se budou rádi mít.

Pojď,obletíme planety
i celé galaxie.
Ať celý vesmír bude
naši lásku chtít.

Pojď,vyletíme vzhůru
až kde se v ráji žije.
Ať můžeme společně
z řeky lásky pít.

Pojď,vyjdeme na Olymp
navštívíme bohy.
Ať ukáží všem lidem
jak mají spolu žít.

Pojď,vyplujeme na moře
najdeme svůj ostrov.
Ať tam spolu můžeme
navždy krásně snít.
Autor Marvel13, 26.03.2006
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí