Pověz mi...

Pověz mi...

Anotace: odpusť, nemohla jsem to nechat jen pro sebe a pro tebe.. jsem hrozná, vím:) pardon.

Pověz mi, človíčku, nač myslíváš,
jaké mám chyby? co mi zazlíváš?

Pověz mi trápení, jaké máš včas
od toho máme přeci svůj hlas.

Povíš ty, povím já, povíme oba,
uvidíš nastane nám lepší doba.

Jednou ti povím, jaká jsu má přání,
prozatím o nich nemám zdání.

Až na ně přijdu povím je Tobě,
a začnu bý upřímná hlavně k sobě.

Než povím ti svá přání, musím ti teď říct,
že Tě mám ráda stále stále víc.

Vteřina s Tebou je pro mě štěstí,
bez teve cítím se sevřená v kleštích.

Minuta s Tebou je mi svatá,
bez tebe nevyrovná se jí žádná.

Hodina s Tebou za tu ráda jsem
když spolu nejsme - je to jenom sen.
Autor Inies, 27.03.2006
Přečteno 622x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Já přidám pozitivní komentář...chyby dělá každý, je to poučení pro příště...je hezké jak na sebe navazují rýmy...50%...pa Martina

29.03.2006 19:54:00 | Silent Storm

Taky nic moc...40

29.03.2006 11:55:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí