SAMA

SAMA

Anotace: Tak tohle dílko mě napadlo večer když jsem usínala.....

Tak sama v temné místnosti
Stojím tu dál
Strachem zahalená
I ty jsi tu stál

V místnosti ze čtyř stěn
V této tmě
Jak dopadne to jen.
Ty to víš

Opuštěná a sama
S křikem tichým
Nikdo mě neslyší
V této díře plné myší

Zahaluje mě pocit nejistoty
Bojím se a přesto,čeho???
Nejspíš lásky
Beztak stane se něco zlého

Já stojím tu už celé hodiny
Strach mi nedá spát
Z těchto pavučin úniku není
Já to zvládnu,snad…..
Autor Katka Z, 27.03.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sssuuuúpppéérr!!!

03.04.2006 18:28:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí