Poslední lístek...

Poslední lístek...

Anotace: ,,,

Zašlé hvězdy svit,
mrtvé lásky cit,
pocity jenž červánky plavou,
pocity co se honí hlavou,
a dívka jež spěchá pryč,
z nekonečné lásky nezbylo už nic.

Nad jiskrami pomníčků,
políbils jinou květinku.

Západ slunce jasného,
obraz muže věrného.
Rozplynul se v dáli,
poslední pohlazení odvály

Svíčka politá vodou hoří,
skryla se za horami moří...
Autor Lukika, 07.12.2004
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí