kridla

kridla

Anotace: ...jednoducho..len tak..

Krídla..

Láska, prisnívaj mi prosím krídla
také,
ktoré ma vynesú až ku hviezdam.

Chcem sa prechádzať po mliečnej dráhe
a navštíviť planétky malého princa.
Privoňať si k jeho ruži..
a skrotiť si líšku..:-)

Prisnívaj nám krídla obom..
Veď dvom je lepšie,.. ako jednému..
Stanú sa z nás dvaja blázni túlajúci sa svetom,
ktorí ešte veria na lásku.

Budeme piť z jednej rieky..
zjeme spoločný chlieb.
Uvidíme jedno nebo...
ucítime jednu zem.

Večer zložím krídla...
a uložím sa ti do náručia.
Tlkot tvojho srdca ma ukolíše a dá mi pocit istoty,..
že zajtra.., že zajtra opäť vzlietneme...
Autor mačka.7, 27.03.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí