voda z Jordánu

voda z Jordánu

Anotace: spojení křehké krásy zpěvačky a hard music nechte ji odeznít a zamýšlet se nad slovy .._:-)

z Jordánu

nesu ti za hrst živé vody
vedou k ní čtyři kluzké schody
změtí polibků pro ovlažení rtů

zčísnu tě hajdy do hospody
také tam vedou čtyři schody
z údolí záclon neobvyklých dnů ..
Autor poetor, 27.03.2006
Přečteno 399x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí