Vzpomeň si lásko...

Vzpomeň si lásko...

Anotace: ...

Vzpomeň si lásko...
jak nesměle ses mého těla poprvé dotýkal,
jak voněly mi vlasy,
jak slastí jsi oči přivíral,
jak nemohl ses nabažit vší krásy!

Vzpomeň si lásko...
kolik večerů jsme u sklenky strávili,
jak den krátký se nám zdál,
kolik pohárů touhy jsme vypili,
jak něžně sis mě každičkou noc bral!

Vzpomeň si lásko...
jak se mé oči štěstím smály,
jak jsi s radostí domů chodíval,
a když naše prsty se proplétaly,
tak moc ses o mě bál!

Vzpomeň si lásko...
že v onen okamžik ti v ruhách uvadl květ,
zastavil se čas,
mě zhroutil se svět,
láska už není to, co hřeje nás!

Nezapomeň cizí pane,
že právě pohřbil´s anděla,
jehož srdce porouchané
přestalo bít jednoho večera...
Autor Mattyys, 28.03.2006
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Holka vydrž to a na dno nepadej, chce to překonat a zas nám bude hej.

07.04.2006 20:21:00 | grázlík

Hezká:-)

31.03.2006 13:04:00 | grázlík

Přečetla jsem vše,cos tu publikovala a jde o opravdu pěkné kousky,ale tahle báseňka se mi zdá trošku v druhé části arytmická,hlavně 4.sloka,ale Ty jsi autor a já jen čtenář Tvých myšlenek...

28.03.2006 15:24:00 | Harr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí