Vzpomínkový listy nejsou vždycky čistý

Vzpomínkový listy nejsou vždycky čistý

Anotace: Já vím, že to přejde a snad to bude brzy, smutek pryč odejde, za chvíle co teď mrzí a někdy příště zas řeknem si bez řádků, že život napsal nám nejhezčí pohádku.

Zítra ráno na Tebe zapomenu
a nevzpomenu si víc.
Zítra ráno na Tebe zapomenu,
nemáme si co říct.

Lásku si vzal mi a dal jí jiné,
srdíčko zranil nejhorším způsobem.
Lásku si vzal mi a dal jí jiné,
už nikdá spolu nebudem.

Srdce jak blázen se však citů drží
a setřást mi Tě nejde.
Srdce jak blázen se však citů drží,
přeju si ať to přejde.

Až někdy za čas podívám se do vzpomínek,
s veselou možná budu tam číst.
Až někdy za čas podívám se do vzpomínek,
psán bude nový list.
Autor grázlík, 28.03.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné...dávám 100%,dobrý styl psaní

28.03.2006 21:53:00 |

Moc se mi líbí Tvoje veršované anotace.

28.03.2006 16:43:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí