Co se ztrácí

Co se ztrácí

Anotace: Ztrácí se láska a ztrácí se i zklamání..věřte nebo ne, čas otupí hrany a pomalu pomáhá zapomenout..ale láska v srdci zůstává dál, hlavně ta, která skončila moc brzy:o(

Snad už bych se Ti měla přiznat, abys věděl na čem seš,
nechci ti dál lhát, znovu šeptám v duchu další lež.
Svítá, slunce, ohnivý zloděj dnů se mi do okna vkrádá,
kdysi jsem Tě milovala, z lásky zbylo jen: Mám Tě ráda.
Chtěla bych být zase s Tebou, vrátit zpátky všechen čas,
probouzet se vedle Tebe,cítit tlukot tvého srdce,tvůj hlas
Proč ale je i nekonečnost konečná a vše se mění?
Co jsi měl včera a miloval, stalo se obyčejným a není.
Zmizelo, jak jen mohou zmizet drobná zrnka písku v poušti,
zradil jsi, ani já nebyla andělem a to se neodpouští.
Na co jsou mé city, když už jsi je dávno zahodil?
Kdybys je chtěl najít, hodně by ses nachodil.
Možná to bylo málo, možná to bylo až moc,
ráda bych ti opět patřila-navždy, ne na jednu noc.
Ráda bych Ti řekla-Chci být zase s Tebou.
Proč?Sám dobře víš,že nejkrásnější je probouzet se ve dvou.
Autor callmyname, 28.03.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí