Černá

Černá

Anotace: bolest, šrámy, odpor, nesnášendlivot, krutost a nespravedlnost

Trháš mi srdce, a nutíš mé slzy,
Nic si nepochopil, jsi hloupý,
Rozdáváš své tělo, couro,
Pak voláš přijď už vzpouro,

Zakláním hlavu až cítím bolest,
To já hloupá nejsem, to já ne,
Patrně to zkoušíš marně,
Já piji s jiným ve Zlaté parmě,

Ať pohltí tě to žádné nic,
Zahrávat si s tím je snobské,
Pak zkousne čelist hořký bol,
By tě přepadl černý mor.
Autor Gamy, 28.03.2006
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí