Polibek

Polibek

Anotace: a co dál?

Líbáš mě na líčko,
Líbáš mě na tvář,
Líbáš mě tu i tam

Kam další polibek já čekat mám?
Na nosík,na ústa,na lačné rty,
jen ony čekají
a každý polibek hladově hltají.
Kam další polibek zaletěl?

Neptej se necudo,vždyť to víš
Byl jemný, něžný, bláznivý,
na křídlech snu byl zrozený
neptal se jestli jej chci,
on vzal si jej a už nic víc.

Zůstal jen pocit,byl to sen?
Snad políbil mě anděl?
Nebyl to anděl,byla to můza,,,,
ta zatoulaná čůza,,,,,
místo aby mě líbala
tak kdo ví kde si lítala

Mě samotnou tu nechala,
Mě naříkat nechala,
Mě napospas tu nechala

Já nechci tu být sama,
Já nechci být tu v tichu,
Já nechci umřít v mlčení
Autor Kamuniak, 07.12.2004
Přečteno 5380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (23x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí