Psaní

Psaní

Anotace: .....takový dopis z lásky.....

Otevřeným oknem do pokoje
přinesl mi vítr psaní.
Od kohopak asi to je?
Snad od mého srdce paní.

V růžové je obálce
provoněné vůní Tvou.
Se srdíčkem na známce
píšeš:jedu za Tebou.

Už se těším lásko moje
už se těším na Tebe.
Zamkneme se do pokoje
půjdem spolu do nebe.

Chci poslouchat sladká slova
jako hudba budou znít.
Objímat Tě zas a znova,
z Tvojích rtů chci lásku pít.

Vezmu to růžové psaní
a pod polštář položím.
Od večera do svítání
v srdci svém jej uložím.
Autor Marvel13, 29.03.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí