Chci Tě

Chci Tě

Anotace: .....vyznání lásky z lásky.....

Dneska večer chtěl jsem Ti
lásko moje dopis psát.
Snad po větru doletí
pak přečti si,jak mám Tě rád.

Pro Tvé vlasy vonící
jako louka vprostřed léta.
Jak řeka se vlnící
jako sad,který rozkvétá.

Pro Tvůj úsměv zářící
pro to všechno co mám rád.
Šel bych deštěm,vánicí
třeba na kraj světa snad.

Ranním vánkem chci se stát
proklouznout Ti do vlasů.
Něžně se Tě dotýkat
pohladit Tvojí krásu.

Být tak řasou na Tvém víčku
nahlížet do očí tvých.
Či nehtem na tvém prstíčku
dotýkat se tajných míst.

Tak Ti píšu moje milá
že chtěl bych Tě mít.
Prosím,abys uvěřila
bez Tebe nechci žít.
Autor Marvel13, 29.03.2006
Přečteno 1016x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí