Tobě

Tobě

Anotace: pro jednu ztracenou dušičku

Ráda budu tvojí hvězdou,
co překročí klenbu nebeskou,
by na cestu ti posvítila
a radost s láskou nadělila.
Když potom přijde chmurná chvíle
a mraky zacloní ti výhled,
tak zastav kroky na své pouti,
nemysli na to, co tě rmoutí,
posaď se k vodě na vteřinku
a vychutnej dar odpočinku.
Pak vítr pošle mraky dál,
ty zjistíš, že jsi nebyl sám,
že tě zmát jenom zraku klam
a hvězda usmívá se tam,
kde dříve zářil její svit,
připravená tě doprovodit.
Autor Cecilka, 08.12.2004
Přečteno 2083x
Tipy 2
Poslední tipující: pretorius
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

chcel by som byť ranným slnkom
čo pohládza lúčmi tvoje boky
chcel by som byť ranným slnkom
no namiesto lúčov hladili ťa moje ruky
:o))

01.08.2006 14:01:00 | pretorius

Hezké, sdělné, miloučké

07.10.2005 20:41:00 | risik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí