Bez Tebe nejsem nic

Bez Tebe nejsem nic

Anotace: ......jedno malé vyznání velkých citů........

Bez Tebe jsem
jak plachetnice bez větru
co nemůže dál plout

Bez Tebe jsem
jak housle beze strun
co nevyloudí tón

Bez Tebe jsem
jak slunce bez světla
co nemůže hřát

Bez Tebe jsem
jak strom bez vody
co nemůže kvést

Bez Tebe jsem
jak květ bez včely
co nemůže plody nést

Bez Tebe jsem
jak ryba bez vody
co nemůže plout

Bez Tebe jsem
jak vězeń bez svobody
co nezbaví se pout.

Bez Tebe
nejsem nic
Autor Marvel13, 30.03.2006
Přečteno 903x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí