Zblížení

Zblížení

Anotace: .........romantika letní noci....

Noc zalila svou šedí pláž
my ztratili jsme pojem času.
A stříbrné luny zář
odhalila Tvojí krásu.

Na mokrém písku sedíme
sníme,co se může stát.
Jen jedno jistě víme
že Ty mě máš,já mám Tě rád.

Příboj oděl naše těla
v jemné roucho z démantů.
Sesbírám je z Tvého těla
krásné tváře,něžných rtů.

Záhadně se usmíváš
Tvoje ruka tiskne mou.
Šeptáš:proč mě nelíbáš
chtěla bych už býti Tvou.

Tiskneme se v obětí
písek nám za lože slouží.
Naše duše k nebi letí
splnilo se,po čem touží.

Svěží větřík čeří vlny
a žene je do dáli.
Hladí mysli,jenž jsou plny
snů,které se udály.
Autor Marvel13, 30.03.2006
Přečteno 669x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je fakt neco

31.03.2006 22:54:00 | oliver

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí