nech se svést

nech se svést

Anotace: pokus o překlad Elvisova SHAKE A HAND v tom duchu, v jakém Elvise vidím...

Tak přestaň si hrát
láska není na hraní
ber vážně cit můj
pro který mám nadání

Věř polibkům mým
věř mým něžným dotekům
a tou lstí nevinnou
lásku tvou si pojistím

R: Nech se svést, nech se svést
o nic víc tě neprosím
nech se svést něhou mou
poctivost se nenosí

Snad nechceš už spát
nocí mou je svítání
no tak pojď, nebuď zlá
přece nám nic nebrání

Pošeptám ti potají
to, co nikdo netuší
že ten stud, jímž se rdíš
dnes ti vůbec nesluší

R: Nech se svést...
Autor ukume, 31.03.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí