Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Před spaním, a nejen před ním. Věnováno tobě, ať už jsi kdokoliv

"Dobrou noc," do ouška šeptat ti chci,
ležet vedle tebe a cítit teplo těla tvého,
krásné sny s tebou a o tobě chci mít,
a to samé abys měla i ty.

"Dobrou noc," do očí říci ti chci,
pozorovat reakci tvou a držet tě za ruku,
sledovat jak tiše dýcháš a pomalu usínáš,
všude okolo příkrop tmy a jen hvězdy na nebi.

"Dobrou noc," říci a usínat vedle tebe,
prsty své propletené ve vlasech tvých,
vidět jak se usmíváš při krásném snu,
líbat a utišovat tě když vzbudí tě noční můra.

A pak ti říci potichu " Dobré ráno".
Autor Láďa, 31.03.2006
Přečteno 458x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí