Víla

Víla

Anotace: ...

Tenkrát, když prvně viděl jsem Tebe,
jak hledíš,smutná
v tmavou hlubinu nočního nebe

věděl jsem, že Tys má láska, můj svět.
Věděl jsem, že pro Tebe udělám cokoli
a to hned!

Vypadalas tak krásně a tajemně,
tak něžně a kouzelně.
Jak nejkrásnější víla...

Neboj se má krásná paní,
vše zlé už je za Tebou.
Když nyní hlídám Tvé nerušené spaní,
nevzpomínej na dobu minulou.

Vše krásné máme před sebou
a nic zlého nás nečeká.
Máme jeden druhého,
svou lásku velikou.
Před námi je budoucnost,
cesta daleká...

Sypaná květy štěstí...Má překrásná vílo...
Autor Jiřina, 31.03.2006
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí