Je to těžké?

Je to těžké?

Anotace: ...

Jsi tak daleko, přec jen o pár kroků.
Jsi blízko, ač cesta dlouhá je miliony roků..
Jsi vysoko, přec po zemi kráčíš
Jsi nízko, ač v oblacích se vznášíš..
A hory, potoky a skály dělí mě a Tebe
..ač cesta k lásce, mohla by býti rovná.
A bouře, vánice a déšť brání slovům Našim....přec tak lehké beze slov mluviti..
Autor Lenny, 01.04.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí