Jsi...

Jsi...

Anotace: ...

.

Jsi můj maják v bouři
těch šedivých dnů
jsi to, po čem toužím
v pavučině snů

Proplouvám vlnkami
tvých rozpuštěných vlasů
co září barvami
dozrávajících klasů

Tvé oči jsou hladina
kde koupeme se nazí
když slunce usíná
a měsíc tiše vchází

Tvé rty jak plátek růže
jen rosou skrápěný
kdo políbit tě může
je navždy ztracený...

.
Autor Sněhurka, 08.12.2004
Přečteno 1364x
Tipy 2
Poslední tipující: kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

ach,nádhera...

10.01.2008 12:15:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí