Sbírka rýmovaček 9

Sbírka rýmovaček 9

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Ostych

když se dívám do tvých očí
srdce mi bije, hlava se točí
stydím se bojím… však rád se topím
v té kráse pod obočím…

Tvá ústa

miluji tvé rty,
kypré plné smyslné
miluji tvůj jazyk
jemný vlahý rudý
jen ti lásko s odpuštěním
hrozně smrdí z huby

4% tní

Jak rád laskám tvé pozadí
něžně, polehoučku
jsem vzrušenej, když tě hladím
Karle ty můj broučku….

Láska na první pohled

Na vlně lásky
prudce se vznesl
a za pár dní
rozchod neunesl
do jezera klesl..
Autor Bean, 09.12.2004
Přečteno 1875x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nikdo nemá rád rozchody, platí se za to hodně peněz
možná i víc než jedna pitomá jedna svatba, proto
raděj chodím na cizí, kde se můžu najíst, najít
nějakou milenku,...

10.06.2007 20:00:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí