zamilovaný

zamilovaný

Anotace: jinak to popsat nejde

I nejmenší hvězda na obloze
chce někoho mít
s kým by navěky vedle sebe
dokázala žít

miluju tvou vůni
miluju tvůj smích
mám neblahé zdání
že srdce mé chce porušit
sedmé přikázání

amorovým přáním bylo
ať jméno tvé
se do srdce mého vrylo
a jsem rád

údělem amorovým
láskou k tobě nemůžu spát
přesto ti musím říct
miluju tě
mám tě rád
Autor El, 02.04.2006
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Takové vyznání si každá může jen přát.

05.04.2006 09:31:00 | Rhiana E. Nebresk

To je fakt pěkný.Tak hodně štěstí.

02.04.2006 19:29:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí