Zacelená

Zacelená

Anotace: Rány se hojí, já vím chce to čásek, abys zas opustil můj srdcový plácek a jiná láska vstoupit mohla, která by k smíchu zas pomohla.

Pomalu se cítím zacelená,
trošku smutná, ale už zas žena.

Srdce střípky se pomalu skládaj nazpátek
a já se zase těším na pátek
a taky na sobotu, na neděli,
kdo ví, co zase nám nadělí.

Dobře začíná mi zas být na duši,
jdi pryč, nechci už vyrušit,
z klidu a zacelených míst,
chci s někým jiným už si knihu číst.
Autor grázlík, 03.04.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

klásnoučké....
myslíš knihu života?
jen dej pozor, aby se vám nepřeházela písmenka...
chi
100

15.04.2006 09:32:00 | Kristýna M

Palečkííííííííí :-)

03.04.2006 21:00:00 | Buližník

moc krásné , jsem rád , že se začínáš léčit , držím palce do dalších dnů

03.04.2006 18:18:00 | lhář II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí