Fucking boys

Fucking boys

Anotace: tohle sem psala v hrozným raplu, zrovna se semnou rozešel kluk!

Už se konečně podívej pravdě do očí,
kdo tě na tomhle podělaným světě vytáčí?
No přece kluci, všeho jsou příčinou,
jen si s tebou užijí a potom tě odkopnou.
Navykládají ti zpoustu krásných slov,
ale já už toho mám právě tak dost!
Proč si s našimi city jen tak pohrávají,
a přitom nám lásku nalhávají?
Pokaždé vám naletíme na ty vaše krásný lži,
ale bohužel z toho zbydou jen pouhé sny.
Nikdy už nechci slyšet jak umíte lhát,
a už vůbec né slova: „Mám tě rád“!
Nechci abyste se nám holkám omlouvali,
ale naše city vážnžně braly.
Autor Phajushka, 03.04.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí