VŠECHNO PRO NIC

VŠECHNO PRO NIC

Anotace: Tolik jsem mu dala, vždy jsem tu pro něj byla, dal bych za něj ruku do ohně.Zbytečně..

VŠECHNO PRO NIC

Po tom všem tvém okrádání, po tom všem tvém lhaní..
Dřív znala jsem tvář andělskou a teď se dívám na ni..
A nemůžu ji poznat..Čistota její se straní..
A dnes vím, že jsem platila příliš vysokou daní.

Dnes to vím.Měla jsem žít v tomto hořkém utrpení..
Měla jsem dojít k tomu, že pro tebe nemám pochopení..
Nikdy.Bolestné, tíživé uvědomění..
Ničivý příchod reality a konec sladkého snění.

Protože vše ze sebe jsem ti dala jakoby nadbytečně..
Dnes to vím, ale tenkrát tvé oči hleděly vskutku vděčně..
Ty sis mě nezasloužil, necenil sis mě dostatečně..
A já se tebou soužila, věčně, přitom dodatečně..

Copak jsi zapomněl, co všechno jsem ti dala?
Co pro tebe jsem obětovala, čeho pro tebe jsem se vzdala??
Myslíš, že jsem ti někdy ve svém chování lhala?
To snad neznamenalo nic, že vždy jsem při tobě stála??

Tvůj pohled mluví za vše.Říká, jak se ti hnusím..
Po tom všem je to ten důvod, proč říkat všechno musím..
Vážně..Nikdy jsem nechtěla mít právo tohle říct..
Bohužel je to pravda.ZASLOUŽILA JSEM SI VÍC..

Tvá náklonnost..Všechno, co po tobě jsem kdy chtěla.
Viděla jsem znamení, v tom, jak se ve tvé náruči chvěla..
Slyšela jsem své srdce a dělala, co jsem měla..
A místo krásného zámku zámek vzdušný..Prochladlá cela.

No a dnes si myslím, že jsem měla dostat víc.
Ať jsi dělal cokoliv, vždy jsem se snažila vyjít ti vstříc..
Vyvěrající pramínky mořské soli kropí moji líc..
Pro plástev tich a zapomnění, pro prachsprosté nic..
Autor Turmalina, 09.12.2004
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí