Bohyně

Bohyně

Anotace: Jo milostná báseň. Nechtěl bych to znovu zažít

Bohyně
byly tři.
Krásné a všechny stejné.
Přesto úplně jiné byly
a v jednu chvíli se mi zdálo,
že to jsou krásné víly
ukatující své krásné tělo.

První byla sestra druhé.
vlasy měla prosté, chudé.
Úsměv něžné Marion,
jako víno Avignon.
Bosou dottýka se
mojí kůže,
ta červená jako růže,
ODCHÁZÍ

Druhá něžná pokušitelka byla.
Její velká ňadra vylezlá
mne pokouší.
Je krásná a tajemná.
Červené vlasy jí planou po kraji
a já ji obdivuji potají.
ODCHÁZÍ

Třetí se ke mně vžene.
Je krutá.
Škrábe a kouše-
pokouší se mi vnutit.
Nepodléhám, vždyť mé touhy
myslí na první a druhou.
Shazuji ji na zem,
jsem blázen?
ODCHÁZÍM
Autor Baghyra, 03.04.2006
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Páni, hodně pěkná báseň. Ani se ti nedivím, že to nechceš zase zažít. Láska je bolest na druhou, ale právě díky tomu je taková jaká je. To se musí nechat.

05.04.2006 09:36:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí