půlnoc odbíjí

půlnoc odbíjí

Anotace: není pravda co se říká, že život jde dál... když nechceš stojíš.. a žádné jdi dál!

milovala jsem, toužila snila... slza brázdila mi tvář...
pak přišla chvíle jež mě zabila, zabila vše v nás...
půlnoční odbíjemní zvonů, věští konec nás dvou...
kdyby šel čas vrátit zpátky...
bodá mě touha tě obejmnout...
a naposled... naposled říct ti sbohem... miluji a nenávidím
naposled říct ti, přeji hezký den, navždy z tvého života zmizím...
ale půlnoc už odbíjí, poslední zatikání...
kouhout zakokrhá... končí umírání...
Autor Gwladus, 04.04.2006
Přečteno 401x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

mě se to moc líbí, zvláště když vím o čem mluvíš...

09.04.2006 15:50:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí