Miliji tě

Miliji tě

Anotace: miluji svou zavislost

Miluji tě jen tak,
když předemnou stojíš,
miluji tě pro ty chvíle,
co nás nerozdělí.
Miluji tvůj hlas,
co k tobě patří,
miliji tvé doteky,
co mi pořád schází.
Miluji tě když jsí,
v rozpoložení,
když tě můžu hladit po tváři.
Jen tě nedokáži zbavit,
všeho co tvé srdce tíží,
jsem jen pouhý basník,
co věří že bude už jen líp.
Autor Héďa2, 05.04.2006
Přečteno 947x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí