Fajnly, ders samfink tu lif for (Snoopy Version)

Fajnly, ders samfink tu lif for (Snoopy Version)

Anotace: Nevyprané duše se jednou museli vzbouřit

Ahoj Líbezná
našla sis cestu královstvím zla
opředena tajemstím,svázána věděním
blaničtí snad ví že nejsi zlá
mladistvá nahá, obšťasněna sváděním

Malomocného ptáš se na cestu
pak jej pohladíš tak něžně
nemám rád žádnou hru
jsem vlastně ještě štěně

U poháru z vínem
mládí se hemží
v neskutečném rytmu
lásku si dokazují

skažení najednou nejsou
jako vše okolo
Víru v onen svět nesou
splozeni jeden pro jednoho

zkamenět v okamžiku touhy
na očích nesmrtelné modly
s vyrytými symboly na srdci
čistíme své duše
P..L..E..
nevím na jak dlouho,nevím proč
Autor LaBiL, 05.04.2006
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ja necim co k tomu rict. k tomu se snad neda nic rict. nebo to mozna jen neumim

18.06.2006 14:29:00 | Malá shnilá emotivní příšera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí